About the authors

« Inventor 2014 Service Pack 1 fails to install with Error 1328 | Main | Update 1 for Inventor 2014 SP1 »

10/08/2013

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Via Internet Explorer we have access, but via F1 in Inventor it does not work!
Why does Autodesk still not use the Proxy?
Can I change the helpids.xml ???

Autodesk has told us:
I checked this issue with our developers responsible for our servers access. It seems there is an issue currently logged with high priority to them about this.
When using the help button, Inventor will always try to reach the server directly instead of using the Proxy.
It seems they cannot suggest an immediate solution to this and are working to find a fix. The customer can use temporarily Wikihelp.autodesk.com from Internet until this is resolved. Once this is fixed, the general rules for Proxy apply as described here:
http://microconceptstechnical.blogspot.com/2013/03/autocad-requests-to-autodesk-servers.html


When I get a notification about a fix, I will let you know.


Best regards,

Daniela Koloszko
Autodesk Support Team

The issue should be addressed in the next Updates for Inventor 2013 and 2014 that should be available in the next weeks.

Regards

Ale

The comments to this entry are closed.

RSS Feed

  • Subscribe

June 2017

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Self-Service Kiosk

Did not find what you were looking for?
Give the Inventor Self-Service Kiosk a try and hit the Start button
Note: the kiosk momentarily only works with Internet Explorer
kiosk